Bjarne de Vroe

Sinds mijn jeugd is fietsen mijn passie en natuurlijk was het ook mijn droom om ooit wielrenner te worden.

 

Het zit in onze genen. Bij mijn vader, grootvader en overgrootvader was “De Fiets” waar het allemaal rond draaide. Alle categorieën van bij de jeugd, nieuweling, junior en belofte heb ik met veel enthousiasme, mooie overwinningen en enkele provinciale titels afgewerkt. Mijn studierichting was dan natuurlijk in functie van mijn passie. Ik liep school in de Wielerschool in Ronse waar ik mijn opleiding als renner en fietsenmaker kreeg gedurende mijn actief renner zijn. In Syntra Leuven heb ik de laatste jaren afgewerkt.

Met de nodige getuigschriften en diploma’s kon ik in 2013 aan de slag bij een regionale fietsenzaak waar ik ook mijn stage liep. Na 6 maanden kwam er onverwacht een andere wending in de samenwerking.

 

Op 1 januari 2014 was ik dan meer dan 200% gemotiveerd om zelf mijn eigen zaak uit de grond te stampen. “Van je hobby je beroep maken”(gesigneerd boek Eddy Merckx).

Bicycles & Bike Repair BJARNE is BORN

 

De extra ervaring die ik opdeed in extra stages, cursussen en als mekanieker in wielerploegen komen ten goede voor een correct antwoord voor U en Uw fiets. Ik heet jullie allemaal van harte welkom!

Onze service

- Onderhoud

- Verkoop fietsen

- Specialisatie in race fietsen

- B-ride

- Leas je fiets via KBC, Ctec, Cyclis

Openingsuren

Dinsdag: 10u-12u   13u-18u30

Woensdag: 13u-18u30

Donderdag: 13u-18u30

Vrijdag: 13u-18u30

Zaterdag: 9u-16u

Zondag en maandag gesloten

Contact

Langestraat 45
3040 Neerijse

Tel: +32 (0)478 60 40 66
Email: bikerepairbjarne@hotmail.com

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 by Bike Repair Bjarne. Designed by Cgraphy