MyCorsa

Eddy Merckx & Staal

De termen ‘punctueel’ en ‘maniakaal’ zijn uitgevonden door Eddy. Echt waar is dat niet, maar het had wel zo kunnen zijn. Zo gedetailleerd keek Eddy naar zijn fiets. Elk detail telde. Het zadel 1mm verhogen. Verbeterde het zijn gevoel op de fiets? Kreeg hij meer kracht?

Eddy was zo gefocust op zijn fiets. Het was niet enkel een middel om te winnen. Het was zijn beste vriend, die hem gezelschap hield tijdens lange ontsnappingen. Die hem door moeilijke momenten hielp. Die hem motiveerde om harder te gaan wanneer de rest vertraagde. Ken je dat gevoel?

Elke wedstrijd die Eddy won, was op een stalen fiets, de voornaamste grondstof voor de productie in de jaren ’60 en ’70. Ook gekend als ‘Eddy’s jaren’. Later verschenen aluminium en carbon op het toneel, maar net zoals je eerste geliefde, zal staal nooit worden vergeten. We zijn nu 50 jaar later en wat verschijnt terug aan de oppervlakte? Inderdaad, die eerste liefde.

Met Eddy Merckx bikes willen we Eddy eren. Zijn carrière. Zijn rijstijl. Zijn punctualiteit. Zijn liefde voor fietsen. Dat is de reden waarom we een compleet nieuw stalen Merckx gamma herintroduceren. Maar vergis je niet, dit zijn geen retro fietsen.

Het zijn hedendaagse, high-end stalen fietsen. Klaar om je beste vriend te zijn onderweg. Klaar om je te helpen tijdens lange ritten. Om je te steunen door moeilijke momenten. Net zoals Eddy het wil.

https://www.mycorsa.com/

Onze service

- Onderhoud

- Verkoop fietsen

- Specialisatie in race fietsen

- B-ride

- Leas je fiets via KBC, Ctec, Cyclis

Openingsuren

Dinsdag: 10u-12u   13u-18u30

Woensdag: 13u-18u30

Donderdag: 13u-18u30

Vrijdag: 13u-18u30

Zaterdag: 9u-16u

Zondag en maandag gesloten

Contact

Langestraat 45
3040 Neerijse

Tel: +32 (0)478 60 40 66
Email: bikerepairbjarne@hotmail.com

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2019 by Bike Repair Bjarne. Designed by Cgraphy